A WebBudget tökéletes választás azon kis és közép vállalkozások illetve magánszemélyek számára, akik egy minden igényt kielégítő honlapot szeretnének létrehozni elérhető áron. Alap weboldal már 45 ezer Ft-tól!

Weboldal megtekintése: WebBudget - A takarékos megoldás

A WebBudget elsősorban kis és közép vállalkozásoknak és magánszemélyeknek kínál lehetőséget egy letisztult, minőségi, ugyanakkor rendkívül jó árú weboldal létrehozásához.
A legtöbb ember, így az Önök vállalkozása iránt érdeklődők is egyre inkább igénylik, hogy egy honlapon keresztül könnyen tájékozódhassanak, megismerjék az adott cég tevékenységét. Egy jól megszerkesztett, tetszetős oldallal sokkal sikeresebbé tehető egy vállalkozás, hiszen a látogató egy átlátható, megbízható cégként fogja elkönyvelni az oldal tulajdonosát.
Weboldalaink a WordPress tartalomkezelő rendszer segítségével nyerik el végső formájukat, mely előnye többek között a könnyű kezelhetőség és a bővíthetőség.
Sablonválasztékunkban több száz előre gyártott arculat között böngészhet, így nem érheti meglepetés weboldala kinézetét illetően.