Normál beküldés:

Ez esetben nem szükséges viszont link, a beküldés ingyenes. Használható a rövid (bemutatkozó) és a hosszú, leíró szövegmező is. A kettő közé kerül a link.

 

Milyen linkeket nem lehet beküldeni?

Tiltott a

  • Szex és warez
  • Félkész, nem befejezett
  • Igénytelen, összecsapott
  • Kevés tartalommal ellátott
  • Másolt tartalommal rendelkező
  • Hirdetés orientált miniweblap
  • Affeliti kódos
  • Felugró ablakos

(egyszóval idegesítő) oldalak beküldése.

Továbbá a hatályos törvényeket sértő, illegális oldalak linkjeit sem áll módunkban elfogadni. (Politikai oldalak vagy politikai tartalmú oldalaknál a weblap minőségi és tartalma is egyaránt döntő. Ez ügyben személyesen dönt egy adminisztrátor. Hisz demokrácia van. 😉 )

Engedélyezett a satelit szájtok beküldése is, amennyiben megfelelő a minőségük!

Főképp Magyar nyelvű oldalak beküldését kérném. Aki külföldi, idegen nyelvű oldalt szeretne beküldeni, az keress meg email-ben ez ügyben.

Egyes oldalakat az adminisztrátor elutasíthat, indoklás nélkül. Ezek általában olyan oldalak, ahol hamis információkat tesznek közzé, nem létező vagy gyenge színvonalú szolgáltatást kínálnak.

Egy oldalt csak 1x lehet beküldeni?

Amennyiben oldalad több témával is foglalkozik, akkor beküldhetsz többször linked, de csak is deeplink-ként! (3 deeplink fölött már viszont linket kérek.)

Mi a legfontosabb beküldésnél?

Az egyedi leírás és annak hossza. Minél hosszabb, annál jobb neked is, nekem is. Szánj rá + 2 percet amikor küldöd be a linked és írj hosszabb leírást. Használd ki a lehetőséget és írj minél többet.

Hány link mehet egyszerre?

Végtelen linket lehet beküldeni, ha azok megfelelnek a szabályzatnak. Azonban egy bejegyzéshez, csak egy link tartozhat. Tehát csak a linkmező kitöltésével lehetséges az adott url címet megcélozni. A leírásokba ámbár a rendszer engedélyezi, Én nem. Így a leírás, tényleg csak szöveg legyen.

További információk

Az üzemeltetője a rendszer használatából adódó bármilyen jogsértésért (tekintettel a szellemi tulajdonjogokra is) semmilyen felelősséget nem vállal és nem vonható érte felelősségre. Kérjük, hogy a cikkeket a weboldalt használó internetezők közös érdekének megfelelően a fentebb leírt szempontok figyelembevételével küldd be!

A cikk által 3. személynek okozott károkozás, illetve a beküldött cikk által megvalósított bűncselekmény esetén az üzemeltető minden tőle telhető segítséget megad az ez ügyben eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából ill. felelősségre vonása iránt. Ez alapján a beküldő IP címét, nevét és email címét átadjuk a megfelelő hatóságnak.