A scorbis.com egy új lehetőség a Tanároknak és Diákoknak, hogy magánórát tartsanak, illetve magánóra keretében tanuljanak. Az online óra virtuális tanteremben zajlik, ahol a résztvevőknek lehetőségük van megosztani dokumentumokat, rajzolni virtuális táblára és beszélgetni. A tanterem használatához nincs szükség program telepítésére. Az oldalon minden adott, hogy a magánóra teljes legyen.

Weboldal megtekintése: Scorbis

A scrobis.com online oktatásra, korrepetálásra létrehozott weboldal, ahol a regisztráció ingyenes.
A scorbis.com egy új lehetőség a Tanároknak és Diákoknak, hogy magánórát tartsanak, illetve magánóra keretében tanuljanak.
Az online óra virtuális tanteremben zajlik, ahol a résztvevőknek lehetőségük van megosztani dokumentumokat, rajzolni virtuális táblára és beszélgetni. A tanterem használatához nincs szükség program telepítésére. Az oldalon minden adott, hogy a magánóra teljes legyen.
A Scorbison továbbá lehetőség van a regisztrált felhasználóknak saját profil kialakítására. Az oldalra a regisztráció díjmentes. Az oldalra Tanárként regisztrálóknak csak órát kell meghirdetniük és azonnal a „Kiemelt Tanárok” közé kerülnek. A diákok az óra végeztével értékelést adhatnak az Oktatókról.
Az oldal jelen van a Facebookon is: www.facebook.com/Scorbis