Az önellátás új lehetősége a saját energiatermelés. A napelem rendszer modern, környezetvédő és gazdaságos megoldás.

Weboldal megtekintése: Önellátás saját energiával

Egy ház fenntartásának az egyik legnagyobb költsége az energiaszámla. Ennek csökkentése érdekében mindenki próbál tenni valamit.
A klasszikus lépések a szigetelés, ablakcsere, modernebb és energiatakarékosabb gépek, energiatakarékosabb világítás használata. Van azonban egy olyan megoldás, mely nem csak csökkenti az energiaszámlát, de meg is szünteti. Ez a napelem rendszer.
A napelem azért lehet megoldás szinte mindenkinek, mert rendkívül változatos szerelési lehetőségei vannak, és az egyedi igényeket is teljesen pontosan ki lehet vele szolgálni. A napelemek számának bővítésével mindenkinek a házára akkora rendszert lehet telepíteni, mely egy év alatt ugyanannyi energiát termel, mint amennyit a családja vagy cége fel is használ. Ha pedig megtermeli önmagának ez energiát, akkor az elektromos szolgáltatóval történő éves egyenlegezés eredménye 0 forintos villanyszámla lesz.
Ez már 2008 óta reális lehetőség, bár még kevesen használták ki, melynek legvalószínűbb oka az információhiány. Oldalunk segítségével Ön nem csak általános ismertetést és információt kaphat, de azt is megtudhatja, hogy személyesen Önnek milyen lehetősége van egy életre megszabadulni a villanyszámlától.