Cégünk saját fejlesztésű autólopás gátló és autóriasztó megoldások fejlesztésével és beszerelését végzi, saját fejlesztésű motorzár és váltózár, indítástiltó mechanizmus és kuplung blokkoló rendszer

Weboldal megtekintése: autóriasztó

Egyedi fejlesztésű gépjárművédelmi rendszer. Alapvetően komplex lopásgátló rendszer igény szerint kiegészített autóriasztóval.
A védelmi rendszer alapvetőrészei a motortétzár, a váltózár, az indítástiltó mechanizmus vagy Önindítótiltás valamint a kuplung blokkolás vagy pedálzár.
Minden Cerberos lopásgátló modern kényelmes vezérléssel kaphat választható kártyás RFID vagy mobiltelefonnal Bluetooth vezérelve.
A lopásgátló rendszerünket saját belátása szerint kérheti csomagba kiegészítve az autóriasztó rendszerünkkel ami kétzónás érzékelővel, két fokozatú nyomás érzékelővel és szubszonikus beltéri érzékelővel is fel van szerelve. Az autóriasztó rendszer a két fokozatú nyomásérzékelőnek köszönhetően kisebb óvatos piszkálásra csak jelez de ha nem marad abba a cselekvés az autóriasztó pármásod percen belül élesíti magát.
A cerberos lopásgátló rendszer alkalmas úgynevezett dobozos haszongépjárművek raktér biztosítására is.