Kész a termék, megvan a címlista, már csak a hírlevelet kellene összeállítani. Igen ám, de hogyan lehetne a leghatékonyabb? Mi kerüljön a tárgysorba, mikor küldjük ki a levelet, milyen legyen a külalkja? És persze a legfontosabb: pontosan mit és hogyan írjunk le benne?

Weboldal megtekintése: Kreatív Hírlevélírás

Természetesen mindent lehet csinálni rosszul és jól is. A marketinganyagok összeállítását a kisebb cégekben általában maga a cégvezető végzi, de több főt foglalkoztató középvállalkozásoknál is megfigyelhető, hogy a feladatot (jelen esetben például a levél megszövegezését) csak úgy kiadják valakinek, akinek ez egy újabb púp a hátán, és igazából nem is ért hozzá, nem csinált még ilyet.

A Kreatív Hírlevélírás szolgáltatás azért remek, mert olcsón (egyszeri 9870 forintért, és ebben már az áfa is benne van!) szakszerű segítséget, sőt kiküldhető hírlevelet kapunk: jól elkészített, megszerkesztett szöveg és egyedi sablon is jár a hírlevelünkhöz, valamint rövid tanácsadás a kiküldésről. Így megtanulunk néhány tippet-trükköt, és olcsón pontos, szakszerű hírlevelet is kapunk.